Kampaajamme

Marjatta Sysimetsä

Kampaaja, meikkaaja

Marjatta on kauneusalan vahva ammattilainen. Hän on loihtinut juhlaa ja tehnyt kauneutta turkulaisille jo pitkään. Marjatta on ennen työskennellyt Kauneushuone Crystalin lisäksi myös Wieniläiskampaamossa ja Stockmann Hiuksissa sekä Meikkistudio Nanassa. Marjatta on myös opettanut oman työnsä ohessa yksityisissä meikki- ja maskeerauskouluissa. Koska aina oppii uutta ja aina on mahdollisuus uuden oppimiseen, opiskelee Marjatta tällä hetkellä kampaajamestarin ammattitutkintoa Turun ammatti-instituutissa.

Erikoisala: Juhlakampaukset sekä -meikkaukset.

Emina Taipale

Parturi-kampaaja

Emina on Helsingistä kotoisin ja siellä valmistunut Stadin ammattiopistosta. Hän on myös voittanut Goldwell Color Zoom kultaa 2019 ja päässyt edustamaan suomea Global Zoomiin Wienissä.

Erikoisala: Raidoitukset sekä muut vaalennus- ja värikäsittelyt.

Laura Aaltonen

Parturi-Kampaajamestari

Laura on rautainen asiantuntija mitä hiuksiin tulee. Kampaamoala kiinnosti Lauraa jo ala-asteella. Tämä energinen nainen on voittanut urallaan monia palkintoja merkittävissä kilpailuissa, kultaa Wella Trend Vision Awardsissa 2018, hopeaa Four Reasons Pro Awardsissa 2020 sekä Goldwell Color Zoomissa 2018&2019, pronssia Hääkampaus 2020-kisassa ja Hof shot kisassa kultaa sarjassa commercial.

Erikoisala: Kampaukset, letit, leikkuut, värjäykset ja raidoitukset

Lassi Suominen

Parturi-kampaaja

Salosta kotoisin olevalla Lassilla on plakkarisaan lukuisia finalistin titteleitä kilpailuista, kuten Nordic Hair Awards 2019&2020, Taitaja 2019 sekä Color Zoom opiskelijasarja 2019. Lassi opettaa myös töidensä ohella tulevia parturi-kampaajia.

Erikoisala: Kampaukset, vaalennukset, parturoinnit

 

Emilia Westman

Parturi-Kampaaja

Emilia on lapsesta pitäen ollut visuaalinen. Hän valmistui vuonna 2018 Turun Ammatti-instituutista ja on siitä lähtien työskennellyt alalla. Emilia voitti kultaa Taitaja 2018-kilpailussa, sekä SM-kultaa Goldwell Color Zoom New Talent 2018- kilpailuissa.
 
Erikoisala: Vaalennustyöt ja meikkaukset